MyCSN cloudSmart Cities

Het Smart City Magazine van MyCSN

By 28/06/21 No Comments

Het MyCSN Smart City Magazine is er om u te inspireren en aan te moedigen. Lees klantenverhalen, vernieuwende ideeën en interviews met mensen uit innoverende organisaties. Zo maken we concreet wat we vandaag al kunnen verwezenlijken en ziet u hoe slim steden en gemeenten in Vlaanderen nu al zijn.

Technologie om een veiliger, leuker, properder, zuiniger leven in de stad of gemeente waar te maken? Dat doen we met betaalbare en toegankelijke smart city-toepassingen. Ook uw stad of gemeente is er klaar voor. Samen investeren we duurzaam in uw verbonden toekomst. Met MyCSN is een smart-city aanpak toegankelijk voor de grootste stad tot de kleinste gemeente. Met het MyCSN dataplatform en een complete dienstverlening voor smart city-toepassingen, leggen we privacy, schaalbaarheid en operationele zekerheid aan de basis van de duurzame toekomstplannen van lokale besturen.

Het Smart City Magazine van MyCSN: samen bouwen we aan een duurzame en slimme toekomst waarin technologie het beleid van steden en gemeenten ondersteunt.

Inhoud

Lees het Smart City Magazine

 • SMART CITY-PROJECTEN
  • In realtime op de hoogte over groene energie met een project van Nuhma
  • Helderheid over kraantjeswater dankzij Liquisens
  • Veilig en gezond naar school met de buck-e app
  • Nooit meer in de file? Bekijk het op Onze Stad App.
 • INTERVIEWS
  • Interview met imec: Heeft uw stad al een digitale reflex?
  • Interview met TomorrowLab: We zijn 100% klaar voor de smart city
 • INSPIRATIE
  • Smartville, samenwerkingsverband voor steden en gemeenten
  • Voorbeelden van nieuwe technologische mogelijkheden
Lees hier het Smart City Magazine
Bitnami