In het voorjaar van 2019 sloegen we, Luc Van Maldeghem en Jan Geukens, de handen in elkaar om MyCSN tot leven te roepen. Als dochteronderneming van IT-bedrijf Cipal NV, waarin ruim 250 Vlaamse steden en gemeenten, OCMW’s, provincies en intercommunales participeren, en klimaatbedrijf Nuhma, dat in handen is van 41 Limburgse gemeenten en de Antwerpse gemeente Laakdal, zet MyCSN de missie van haar moederbedrijven verder: het leven in steden en gemeenten aangenamer maken met technologie. In ons geval is dat door het toegankelijk, schaalbaar en betaalbaar maken van smart city-toepassingen.

Via ons gelijknamige cloudplatform waaraan we slimme diensten – allerlei sensoren, applicaties en data ­– connecteren, helpen we steden en gemeenten innovatieve projecten te lanceren op hun grondgebied. Slimme informatieborden, sensoren die luchtkwaliteit en geluidsoverlast meten, verkeersstromen optimaliseren op basis van mobiliteitsdata; MyCSN begeleidt besturen met zulke initiatieven naar een beter stadsleven voor hun burgers.

Onze missie

Alles om uw stad of gemeente slimmer te maken

Dankzij onze complete dienstverlening maken we het voor steden en gemeenten gemakkelijker om een slimme stad te worden. Daarbij zorgen we samen met u voor absolute privacy, duidelijkheid over de eigendom van de gegevens, lage kosten en operationele zekerheid. Zo kan elke stad of gemeente een betere en moderne dienstverlening voor haar burgers en bedrijven opzetten.

Onze visie

Uw beleid beter sturen

Het is onze ambitie dat Vlaanderen een slimme regio wordt, van het kleinste dorp tot de grootste stad. U kan daarbij op MyCSN rekenen als het dataplatform voor alle applicaties. Slimme technologie kan het leven in uw stad of gemeente een heel stuk vlotter maken, zodat burgers sneller en beter worden geholpen en het aangenamer wonen is voor iedereen.

Managementteam

Luc Van Maldeghem

Algemeen directeur

Luc Van Maldeghem is gewapend met meer dan 20 jaar ervaring in business development, strategische planning en lokaal en internationaal management. Hij is de witte raaf om uw smart city-plannen in goede banen te leiden. Met een ingenieursachtergrond en een sterke focus op kwaliteit en resultaat, weet Luc hoe hij in een innovatieve omgeving van complexe projecten een succes maakt.

Jan Geukens

Technisch directeur

Op Jan Geukens kan u rekenen om de technische verantwoordelijkheid voor uw smart city-projecten op zich te nemen. Hij houdt het hoofd koel en zoekt met een doelgerichte en pragmatische aanpak naar passende, duurzame oplossingen. Geen nine-to-five, maar een getting-things-done-mentaliteit zodat u altijd op uw twee oren kunt slapen. Jan garandeert dat alles werkt en blijft werken.

Volg ons