MyCSNSmart Cities

MyCSN vertelt over geluidsoverlast op het symposium van Slimme Regio Vlaanderen

By 21/02/22 No Comments

De vzw Slimme Regio Vlaanderen (SRV) organiseert vanaf maart 2022 een reeks symposia om overheden te inspireren over smart city-initiatieven. In elke sessie maken bedrijven, overheden en politiezones kennis met innovatieve toepassingen in verschillende beleidsdomeinen. De SRV leden Nokia, MyCSN, G4S en Cranium vertellen in de eerste sessie op woensdag 2 maart over de proefopstelling voor handhaving tegen geluidsoverlast in de Stalenstraat in Genk.

Proefproject Stalenstraat Genk

Het project in Genk is een proefproject voor de handhaving van geluidsoverlast met slimme audiosensoren en camera’s. De installatie werd gerealiseerd door Nokia, MyCSN, G4S en Cranium en draait op het S-Lim smart city platform.

Lees hier ons eerder artikel over het proefproject tegen geluidsoverlast in de Stalenstraat.

Samen met onze projectpartners stelt MyCSN het innovatieve systeem voor. U leert er hoe een opstelling met beperkte infrastructuur de buurt positief beïnvloedt. Hoe kan één installatie verschillende doelen behalen? We bespreken hoe u met data een beleidshefboom in handen heeft: u kan ontraden, handhaven en informeren zodat de burgers zich veiliger voelen in de wijk.

Voor wie?

We nodigen namens Slimme Regio Vlaanderen alle overheden en politiekorpsen graag uit om de resultaten van het proefproject en de toekomstvisie te bespreken.

Wanneer?

Woensdag 2 maart om 2022 om 9 uur

Waar?

Thor Central, Thor Park 8000
André Dumontlaan 67, 3600 Genk
of online

Inschrijven

Schrijf u hier in om deel te nemen aan de sessie.

Ik wil bij het symposium aanwezig zijn

Bitnami